Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Jaakko Hämeen-Anttila - Trippi ihmemaahan maksuttomasti

Huumeet tulivat Eurooppaan paljon ennen hippiliikettä. 1800-luvun Englannissa oopiumi oli yleislääke, ja sillä jopa terästettiin olutta pubeissa. Erilaiset kivut ja kolotukset, astma ja unettomuus, järkytys ja hermovaivat ja jopa eläinten sairaudet hoidettiin huumeilla. Edullisilla huumeilla rauhoitettiin niin kitisevät lapset kuin äiditkin.
Jaakko Hämeen-Anttila valottaa huumeiden historiaa keskiajan islamilaisesta kulttuurista 1960-luvun Eurooppaan. Aiheina ovat mm. huumeiden lääke-, viihde- ja ongelmakäyttö, huumesodat, vanhan ja uuden maailman huumeet sekä huumeita käsittelevä kirjallisuus.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jaakko Hämeen-Anttila

Julkaistu

2020-07-03

Lukija

Panu Vauhkonen

Äänikirjan pituus

457 min

E-kirjan pituus

158 sivua

Tietoa kirjasta Trippi ihmemaahan

Trippi ihmemaahan on mielenkiintoinen sekä mielenkiintoinen tieto, mikä ei takuulla jätä yhtäkään tylsistyneeksi. Tämän kirjan on kirjoittanut Jaakko Hämeen-Anttila. Kirjan pituus on 158. Lisänä digitaalisesta kirjasta onnistuu lisäksi äänikirja versio, minkä pituus on 7:37:56 tuntia. Äänikirja onkin ainutlaatuinen käytäntö nauttia kirjaa ollessasi ratikassa, lentokoneessa tai vaikkapa pyöräilemässä. Tämän äänikirjan lukijana toimii Panu Vauhkonen. Tämän teoksen julkaisi Otava 2020-07-03. Siirtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin kytket tuoreen oven kirjojen maailmaan. Tarviit ainoastaan älypuhelimen ja mukanasi on tuhansia kirjoja. Maksamalla noin 15€ kuukausimaksun aukaiset siis oven kirjojen todellisuuteen, missä ei epäilemättä lopu kirjat kesken sinun elämässäsi. Kun et ole vuorenvarma onko tämän kaltainen palvelu oikea itsellesi, niin kykenet kokeilla tahtomaasi ohjelmaa rajattomasti 2 viikon ajan.