E-kirja

Lue tai kuuntele

Ilkka Malmberg - Tuntemattomat sotilaat maksuttomasti

Tuntemattomat sotilaat on käsikirja Väinö Linnan Tuntemattoman sotilaan lukijalle. Mitä voimme tietää vänrikki Koskelan konekiväärijoukkueen kokoonpanosta? Mitä miehet saivat syödäkseen? Mitä painoi konekivääri ja mitä sen jalusta? Entä mitä muita tarvikkeita miesten piti raahata mukanaan? Oliko Koskela täydellinen johtaja? Oliko Rokka julma? Mitä voimme päätellä Lehdon lapsuudesta? Entä Riitaojan? Tuliko Kariluodosta sittenkään aikuista? Millaista hoitoa haavoittuneet saivat joukkosidontapaikalla? Olisiko Hietasen silmät voitu pelastaa? Mihin Väinö Linna tarvitsi hihittävää Vanhalaa? Milloin Honkajoki vakavoitui? Miksi Rokka ei voinut kuolla? Miksi Koskelan oli kuoltava? Missä on Asumaniemen hauta?

Helsingin Sanomien toimittajan Ilkka Malmbergin (1954–2016) Tuntemattomat sotilaat perustuu Helsingin Sanomissa ja HS.fi:ssä julkaistuihin kirjoituksiin. Kirjan kuvituksen on tehnyt Ville Tietäväinen.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Ilkka Malmberg

Julkaistu

2018-04-22

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

173 sivua

Tietoa kirjasta Tuntemattomat sotilaat

Uskomaton Tuntemattomat sotilaat on loistava tieto, mitä luettaessa ajankulu haihtuu täydellisesti. Tämän loistavan teoksen on raapustanut Ilkka Malmberg. Tuntemattomat sotilaat on pituudeltaan 173 sivua, elikä mainio pituus luettavaksi. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation jonka parissa koet jopa 0:00:00 h. Äänikirja onkin hyvä konsti kuunnella kirjaa ollessasi junassa, taksissa tai vaikka kävelyllä. Äänikirjan miellyttävänä äänenä toimii tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2018-04-22 julkaisijan HS Kirjat toimesta. E- sekä äänikirjat lisäävät mahtavan sauman nautiskella mukaansatempaavista kirjoista matkustaessa että kotona. Äänikirjat kuten myös digitaaliset kirjat kulkevat käytännöllisesti mukanasi kännykässäsi. Silloin kun tahdot päästä kunnolla äänikirjojen pauloihin, sinun pitää tilittää kiinteä kuukausimaksu 10 - 20e niin hyödynnettävänäsi on iso valikoima omalaatuisia äänikirjoja. Iso osa äänikirjapalveluista tarjoilee toisaalta maksuttoman kokeilujakson, jolloin kykenet vapaasti tutkia palvelua ilman maksuja*.