E-kirja

Lue tai kuuntele

Iina Koskinen, Maria Ruuska, Tanja Suni - Tutkimuksesta toimintaan maksuttomasti

Tieteellä on voima muuttaa yhteiskuntaa - ja tutkimuksella vaikuttaminen kiinnostaa yhä useampaa tieteentekijää.

Tutkimuksella vaikuttaminen edellyttää tutkijalta viestintä- ja vuorovaikutustaitoja. Tutkijan on osattava kertoa tutkimuksestaan ja kommentoida ajankohtaisia asioita tieteen näkökulmasta. Tutkijan on tunnistettava tiedon hyödyntäjät, esimerkiksi päättäjät, päätösten valmistelijat, kansalaiset tai journalistit, ja löydettävä kulloinkin sopivat vuorovaikutusmuodot.

Tutkimuksesta toimintaan tarjoaa tutkijoille, asiantuntijoille ja opiskelijoille viestinnän ja vaikuttamisen parhaat työkalut tutkimushankkeiden eri vaiheisiin. Kirja antaa arvokasta tietoa myös tutkimuksen hyödyntäjille ja esimerkiksi tutkimusrahoittajille.

FM Iina Koskinen, VTM Maria Ruuska ja FT Tanja Suni työskentelevät monipuolisissa tehtävissä tiedevuorovaikutuksen ja tiedeviestinnän parissa - Koskinen Demos Helsingissä, Ruuska Kaskas Mediassa ja Suni Helsingin yliopistossa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Iina Koskinen, Maria Ruuska, Tanja Suni

Julkaistu

2018-04-30

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

164 sivua

Tietoa kirjasta Tutkimuksesta toimintaan

Tutkimuksesta toimintaan on jännä sekä hauska tieto, mikä ei taatusti jätä ketään väsyneeksi. Kirjan teki Iina Koskinen, Maria Ruuska, Tanja Suni. Tutkimuksesta toimintaan on pituudeltaan 164 sivua, eli kelvollinen pituus lukemiseen. Tässä tapauksessa ei ole kuitenkaan välttämätöntä tehdä valinta yksistään luettavaan versioon, vaan hankittavissa on lisäksi 0:00:00 h pituinen äänikirja. Äänikirja on loistava konsti kuunnella kirjaa kun olet bussissa ja tekee myös lenkistä jännittävämmän. Kirjan sinulle lukee tuntematon. Kirjan on julkaissut Art House 2018-04-30. Perehtymällä ääni- sekä e-kirjoihin luot sinulle kokonaan uuden oven kirjojen luokse. Äänikirjat ja e-kirjat siirtyvät kätevästi mukana omassa puhelimessasi. Äänikirjojen kuunteleminen on kivutonta äänikirjasovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kuukausihinnalla. Kirjojen testaaminen on niin ikään tosi helppoa, koska pystyt rajattomasti testata palveua maksuttomasti 2 viikon ajan.