Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Mervi Vuorela, Ville Similä - Ultra Bra : sokeana hetkenä maksuttomasti

Pitkään toivottu kirja Ultra Brasta!

1990-luvulla sukupolvi-ilmiöksi nousseen ja rakastetuksi klassikoksi vakiintuneen Ultra Bran koko tarina.

Minä suojelen sinua kaikelta, Tyttöjen välisestä ystävyydestä, Sinä lähdit pois, Hauki.

Ultra Bra - Sokeana hetkenä kertoo Suomen epätodennäköisimmän musiikki-ilmiön tarinan ja näyttää kuinka Kallion ilmaisutaitolukion nokkelien oppilaiden puolivitsistä kasvoi yksi Suomen mielenkiintoisimmista ja rakastetuimmista yhtyeistä. Kirjaan haastatellut Ultra Bran nykyiset ja entiset jäsenet valottavat yhtyeen taivalta muodostaen kokonaisvaltaisen ja rikkaan kuvan tämän huippulahjakkaiden nuorten aikuisten kollektiivin elämänkaaresta. Näin lukija pääsee keskelle Ultra Bran tarinaa tavalla, joka ei ole aiemmin ollut mahdollista. Mitä esimerkiksi luki papereissa, jotka Anni Sinnemäki jätti yllättäen Kerkko Koskisen pianon päälle?

Mervi Vuorela (s. 1984) on Helsingissä asuva freelance-toimittaja. Hänen ensimmäinen tietokirjansa, Ville Similän kanssa tehty Valtio vihaa sua - suomalainen punk ja hardcore 1985-2015, oli ehdolla Kanava-tietokirjapalkinnon saajaksi vuonna 2015. Ville Similä (s. 1977) on Helsingin Sanomien ulkomaantoimittaja, tietokirjailija ja basisti.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Mervi Vuorela, Ville Similä

Julkaistu

2018-08-16

Lukija

Krista Putkonen-Örn

Äänikirjan pituus

545 min

E-kirjan pituus

206 sivua

Tietoa kirjasta Ultra Bra : sokeana hetkenä

Ultra Bra : sokeana hetkenä on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän kirjan on kynäillyt Mervi Vuorela, Ville Similä. Kyseinen tieto pitää sisällään 206 sivua, joiden kanssa nauttia useampi hetki. Älä missään nimessä takerru vaan digitaaliseen kirjaan, sen sijaan kokeile myös kirjan äänikirja versiota, minkä nautit 9:05:25 tunnissa. Äänikirjaa voit kuunnella ihan siellä jossa kuljetkaan eli se tekee matkasta kiinnostavamman. Tämän äänikirjan äänenä on Krista Putkonen-Örn. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2018-08-16 julkasijan Werner Söderström Osakeyhtiö toimesta. Ääni – sekä myös e-kirja on miellyttävä tapa lukea tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä kuunaan kuljetkaan. Äänikirjat sekä e-kirjat siirtyvät mukavasti mukana omassa puhelimessasi. Tämä kaikki tapahtuu maksamalla 10 - 20€ kuukausittaisen maksun, joka oikeuttaa sinua lukemaan lukemattoman määrän kirjoja missä kuljet. Kirjojen testaaminen on niin ikään erittäin vaivatonta, sillä voit esteettömästi testata palvelua ilmaiseksi 2 viikon ajan.