E-kirja

Lue tai kuuntele

A.-P. Pietilä - Uutisissa valheita, valheista uutisia maksuttomasti

Sanomalehdet perustettiin jakamaan uutta tietoa, levittämään sivistystä ja puolustamaan demokratiaa. Some-aikakaudella uutismedia on ahtaalla. Poliitikot, yritysjohtajat ja mainostajat pyrkivät keskustelemaan suoraan yleisön kanssa ja vaientamaan arvostelun. Uutisten muodossa jaetaan mielipiteitä, mainoksia ja suoranaisia valheita. Sosiaalisen median sisällöistä kukaan ei kanna vastuuta.

Kannattaako kustantajien tuottaa asiatietoa vai keskittyä peukutusten keräämiseen? Valtaako Suomen tiedonvälityksen verovaroilla ylläpidetty ja poliitikkojen valvoma Yle ja kotimaaton Google? Mitä tämä merkitsee suomalaisten oikeudelle saada riippumatonta tietoa ja viime kädessä demokratialle?

Uutisissa valheita, valheista uutisia keskittyy median hämärään tulevaisuuteen ja vastaa kysymykseen, selviääkö suomalainen media.

Päätoimittaja A.-P. Pietilä on toiminut yli 40 vuotta uutis- ja taloustoimittajana, kolumnistina ja tulosvastuullisena mediajohtajana tv-uutisissa, aikakaus- ja sanomalehdissä. Hän on median sisäpiiriläinen, joka tuntee tiedonhankinnan keinot ja hallitsee kontaktit yritysjohtajiin, mainostajiin ja poliitikkoihin.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

A.-P. Pietilä

Julkaistu

2018-02-28

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

209 sivua

Tietoa kirjasta Uutisissa valheita, valheista uutisia

Uutisissa valheita, valheista uutisia on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän uskomattoman teoksen on raapustanut A.-P. Pietilä. Tämä tieto pitää sisällään 209 sivua, joiden avulla nauttia vaikka moni ilta. Nytkään ei ole kuitenkaan pakko tehdä valinta yksin luettavaan versioon, sen sijaan tarjolla on myös 0:00:00 h pituinen äänikirja. Äänikirja on helppo tapa kuunnella kirjaa myös niinä hetkinä kun olet liikkumassa ja se saa myöskin kävelystä jännittävämmän. Tätä kirjaa lukee tuntematon. Kyseisen kirjan julkaisi Art House 2018-02-28. Tutustumalla ääni- sekä e-kirjoihin luot sinulle uuden oven kirjojen luokse. Äänikirjojen kuunteluun sekä e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, johon hankit tahtomasi ohjelman. Sitten kun tahdot mennä' todella e-kirjojen todellisuuteen, niin sinun aloittaa vain tilittää kiinteä kuukausimaksu 10 - 20e jolloin sinulla on mahtava yhditelmä erilaisia kirjoja. Mikäli et ole takuuvarma onko tämän mukainen palvelu asiallinen itsellesi, niin kykenet kokeilla valitsemaasi palvelua 2 viikon ajan.