E-kirja

Lue tai kuuntele

Tiffany Watt Smith - Vahingonilon viisaus – Miksi muiden epäonni naurattaa maksuttomasti

Hurskasteleva poliitikko jää kiinni sivusuhteesta… ”Täydellinen” työkaveri ei saakaan mainostamaansa ylennystä… Jonkun muun lapsi saa raivarin marketissa… Vahingonilo on nolostuttavaa mielihyvää, jota muiden epäonni meissä herättää. Se on suloista tyydytystä, häijyä riemastusta tai huumaavaa voitonriemua, kun kadehditut eivät onnistu ja naapuri mokaa.

Vahingonilon viisaudessa tunnehistorioitsija Tiffany Watt Smith ammentaa ajatuksia niin Nietzscheltä kuin Homer Simpsoniltakin ja tutkii Twitteriä, hauskoja kotivideoita, politiikkaa ja työyhteisön veristä kilpailua. Hän tekee myös törkeitä tunnustuksia elämästään ja tarjoaa vinkkejä vahingonilon kanssa elämiseen. Näinä täydellisyyden tavoittelun aikoina juuri vahingonilo voi pelastaa inhimillisyytemme.

Kulttuurihistorioitsija Tiffany Watt Smith on kirjoittanut kirjoja tunteiden historiasta. Aiemmalta ammatiltaan hän on teatteriohjaaja.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Tiffany Watt Smith

Julkaistu

2019-06-03

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

102 sivua

Tietoa kirjasta Vahingonilon viisaus – Miksi muiden epäonni naurattaa

Uskomaton Vahingonilon viisaus – Miksi muiden epäonni naurattaa on jännä tieto, mitä kuunnellessa vuorokaudenaika häviää täydellisesti. Tämän kirjan on laatinut Tiffany Watt Smith. Kyseinen tieto pitää sisällään 102 sivua, joiden kanssa iloita moni ilta. Älä missään nimessä rajoitu vaan e-kirjaan, sen sijaan yritä myös kirjan äänikirja versiota, minkä nautit 0:00:00 tunnissa. Tämä kirja ei rajoita kuuntelijaansa nauttimaan kirjasta vain siihen aikaan kun kykenet lukemaan, puolestaan sinun on mahdollista iloita kirjasta missä tahdot muun muassa lentokoneessa. Tässä lukijana on tuntematon. Kirjan on julkaissut Atena 2019-06-03. Tutustuessasi ääni- sekä e-kirjoihin luot sinulle kokonaan tuoreen oven kirjojen luokse. Kun sinulla on puhelimesi mukanasi, niin sinulla on mukanasi satoja eri kirjoja. Tämä tapahtuu tilittämällä 10 - 15e kuukausittaisen maksun, mikä oikeuttaa sinua kuuntelemaan rajattoman summan kirjoja missä ikänään liikut. Monet ohjelmista antaa kanssa vapaan ilmaisjakson, tällä tavoin pystyt ilmaiseksi kokeilla sovellusta ilman maksuja*.