E-kirja

Lue tai kuuntele

Anneli Sarhimaa - Vaietut ja vaiennetut maksuttomasti

Karjalan kieli ja karjalankielisten oikeudet on sivuutettu Suomessa aivan viime vuosiin saakka. Miksi karjalan kielestä on vaiettu ja miksi sitä on vähätelty? Miten nyky-Suomessa tulisi tukea karjalan kielen puhujia, jotta heidän ei enää tarvitsisi vaieta omalla kielellään?

Vaietut ja vaiennetut -teos on ensimmäinen kokonaisvaltainen esitys Suomessa kotoperäisestä karjalankielisestä väestöstä. Historian, kielen ja kulttuurin lisäksi se kuvaa karjalankielisten asemaa sodanjälkeisessä Suomessa ja ottaa kantaa siihen, miten heidän mahdollisuuksiaan käyttää karjalaa ja siirtää kieltä uusille puhujapolville tulee parantaa.

Kirja on tarkoitettu Suomen karjalankieliselle yhteisölle, kielellisten oikeuksien toteutumisesta vastaaville päättäjille ja virkamiehille, tutkijoille ja opiskelijoille sekä kaikille vähemmistökielten asemasta ja Suomen kieli-ilmastosta kiinnostuneille lukijoille.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Anneli Sarhimaa

Julkaistu

2017-08-29

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

223 sivua

Tietoa kirjasta Vaietut ja vaiennetut

Vaietut ja vaiennetut on kiehtova sekä iloinen tieto, joka ei ehdottomasti jätä varmasti vaisuksi. Kirjan kirjoitti Anneli Sarhimaa. Vaietut ja vaiennetut on pituudeltaan 223 sivua, elikä oikein mainio pituus luettavaksi. Lisänä digitaalisesta kirjasta löytyy lisäksi kuunneltava versio, minkä kesto on 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin mukava keino nauttia kirjaa olitpa junassa, autossa tai vaikka juoksemassa. Äänikirjan on lukenut tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2017-08-29 julkaisijan Suomalaisen Kirjallisuuden Seura toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat luovat aivan uudenlaisen keinon iloita kirjoista. Tämä kaikki toimii mukavasti, kunhan omistat puhelimen. Tilittämällä kk-maksun vapautat siis oven kirjojen todellisuuteen, jossa ei varmasti lopu kirjat omana elämässäsi. Paras asiakkaalle on että, lähes tulkoon kaikki äänikirjapalvelut tarjoavat ilmaista kokeilujaksoa jolloin pystyt rajoituksetta kuunnella parin viikon ajan äänikirjoja ja kokeilla onko palvelu justiinsa sinulle hyvä.