Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Maailman Historia - Vakoojat, koodit ja mystiset kirjoitukset maksuttomasti

Aikojen alusta alkaen ihminen on etsinyt totuutta – tai sitten yrittänyt kaikin keinoin salata sen. Jo 11 500 vuotta sitten Siperian länsiosissa ihmiset kaiversivat lehtikuusen palaseen outoja symboleja, jotka tutkijoiden mielestä olivat historian ensimmäisiä koodeja. Voi olla, että niiden viestiä ei saada koskaan selville, mutta arkeologit eivät aio antaa periksi. Arvoitusten ratkaisemisen ja totuuden selvittämisen halu ovat syvällä ihmisen mielessä.

Sama halu saa vakoojat riskeeraamaan henkensä ja tutkijat yrittämään keskiaikaisen Voynichin käsikirjoituksen koodin murtamista. Totuuden himo on johtanut myös siihen, että osa tutkijoista on kyseenalaistanut vanhat uskomukset Shakespearen henkilöllisyydestä.

Tämä kirja kertoo historian taitavimmista vakoojista, salaisista koodeista ja oudoista kirjoituksista. Sukella tutkijoiden mukana koodien salaperäiseen maailmaan. Mielenkiintoisia lukuhetkiä! Maailman historia vie sinut henkeäsalpaavalle matkalle menneisyyteen. Nauti historian suurista tapahtumista ja palaa ajassa taaksepäin – takaisin toisen maailmansodan eturintamaan, viikinkien ryöstöretkiin ja jumalia palvovien egyptiläisten pariin. Maailman historia tarjoaa upeita artikkeleita jännittävistä ja dramaattisista menneisyyden tapahtumista.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Maailman Historia

Julkaistu

2020-07-08

Lukija

Jussi Puhakka

Äänikirjan pituus

196 min

E-kirjan pituus

73 sivua

Tietoa kirjasta Vakoojat, koodit ja mystiset kirjoitukset

Kuuntele välittömästi tapahtumarikas tieto Vakoojat, koodit ja mystiset kirjoitukset, minkä parissa tunnet uniikkeja tuntemuksia. Tämän teoksen on laatinut Maailman Historia. Vakoojat, koodit ja mystiset kirjoitukset on pituudeltaan 73 sivua, elikä erittäin sopiva pituus läpi käytäväksi. Sinun ei ole pakollista rajoittua vain luettavaan versioon, lisänä poimittavana on lisäksi 3:16:58 h pitkä äänikirja. Äänikirja onkin helppo keino kuunnella kirjaa kun olet autossa ja se saa myöskin iltalenkistä kivemman. Tämän äänikirjan lukija on Jussi Puhakka. Teos on julkaistu 2020-07-08 ja teoksen julkaisijana toimii Saga Egmont. E- ja äänikirjat tarjoavat maikoisan keinon nauttia kiehtovista kirjoista matkalla tai kotona. Kun sinulla on ikioma puhelimesi mukana matkalla, niin sinulla on mukanasi satoja kirjoja. Tämä kaikki tapahtuu tilittämäll 10 - 15euron kuukausimaksun, mikä oikeuttaa sinua kuuntelemaan äärettömän määrän kirjoja missä ikänään kuljetkaan. Parasta vierailijalle on että, melkein kaikki palvelut tarjoilevat vapaata ilmaisjaksoa jolloin kykenet rajoituksetta kokeilla parin viikon ajan äänikirjoja sekä selvittää onko sovellus juuri sinulle oikea.