E-kirja

Lue tai kuuntele

Maailman Historia - Valmiina sotaan maksuttomasti

Vuonna 1933 Adolf Hitler nousi valtaan Saksassa, missä hän oli hurmannut kansan lupauksilla rauhasta ja järjestyksestä. Hän lupasi kansalle Suur-Saksan valtakunnan.
Yhtä taidokkaasti Hitler hyödynsi muiden länsivaltojen konfliktien pelkoa ja varusti Saksaa sotaan. Ennen kuin naapurimaat tajusivatkaan, ajan moderneimmat sotakoneet vyöryivät ensimmäisen maailmansodan jälkeen vahvistettujen rajojen yli.
Hitler ei ollut yksin. Hän liittoutui Mussolinin fasistisen Italian, Stalinin kommunistisen Neuvostoliiton sekä toisella puolella maapalloa suurvaltahaaveita elättelevän Japanin sotilasdiktatuurin kanssa.
Uuden MAAILMA SODASSA -sarjan ensimmäisessä osassa seurataan toisen maailmansodan dramaattista alkusoittoa. Maailman historia vie sinut henkeäsalpaavalle matkalle menneisyyteen. Nauti historian suurista tapahtumista ja palaa ajassa taaksepäin – takaisin toisen maailmansodan eturintamaan, viikinkien ryöstöretkiin ja jumalia palvovien egyptiläisten pariin. Maailman historia tarjoaa upeita artikkeleita jännittävistä ja dramaattisista menneisyyden tapahtumista.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Maailman Historia

Julkaistu

2020-03-04

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

73 sivua

Tietoa kirjasta Valmiina sotaan

Kuuntele heti mielenkiintoinen tieto Valmiina sotaan, minkä avulla tunnet vertaistaan vailla olevia fiiliksiä. Maailman Historia toimii kirjan kirjoittajana. Kirjan pituus on 73. Lisänä kirjasta onnistuu myöskin äänikirja versio, minkä pituus on 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa pystyy kuunnella justiinsa siellä jossa liikutkaan eli se luo matkasta mukaansatempaavamman. Tämän äänikirjan äänenä on tuntematon. Kirja on julkaistu 2020-03-04 ja teoksen julkaisijana toimii Saga Egmont. E- sekä äänikirjat antavat kiehtovan keinon nautiskella kiehtovista kirjoista matkalla sekä kotona. Tarviit vain kännykän jolloin kyydissäsi on valtavan paljon kirjoja. Suorittamalla sovitun kuukausihinnan korkkaat näin oven kirjojen todellisuuteen, missä ei varmasti lopu kirjat kesken omana elämässäsi. Kun edelleen epäilet käyttäisitkö tätä sovellusta, niin testaa sitä välittömästä 2 viikon ajan.