E-kirja

Lue tai kuuntele

Osmo Pekonen, Johan Stén - Valon aika maksuttomasti

Valistuksen vuosisata - 1700-luku - oli Euroopan kulttuurin loistoaika, jolloin saivat alkunsa monet vielä nykyäänkin vaikuttavat aatteet, keksinnöt ja uudistukset. Valistuksen keskus oli Pariisi akatemioineen, kahviloineen ja salonkeineen.

Valon aika sisältää 20 henkilökuvaa tiedemiehistä, filosofeista ja muista valistuksen sanansaattajista sekä Ranskassa että Itämeren piirissä, etenkin Pariisin, Berliinin, Pietarin ja Upsalan tiedeakatemioissa.

Mukana ovat valistuksen suurhahmojen Voltairen, Rousseaun ja Condorcet'n lisäksi esimerkiksi Katariina Suuren neuvonantajaksi ryhtynyt ensyklopedisti Diderot, kukkaiskuningas Carl von Linne, giljotiiniin päätynyt tähtitieteilijä Bailly ja ensimmäinen naispuolinen luonnontieteen uranuurtaja Emilie du Chatelet.

FT, YTT Osmo Pekonen ja FT, TkT Johan Sten ovat molemmat väitelleet paitsi matematiikasta myös 1700-luvun tieteenhistoriasta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Osmo Pekonen, Johan Stén

Julkaistu

2019-01-18

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

232 sivua

Tietoa kirjasta Valon aika

Lue heti lumoava tieto Valon aika, jonka mukana vietät ainutkertaisia fiiliksiä. Kirjan on kirjoittanut Osmo Pekonen, Johan Stén. Kirjan pituus on 232. Digitaalisen kirjan vierellä saatavilla on myös omaperäinen äänikirja, jonka mukana vietät jopa 0:00:00 tuntia. Äänikirja ei rajoita kuuntelijaansa nautiskelemaan kirjasta ainoastaan siihen aikaan kun pystyt lukemaan, sen sijaan voit nyt nauttia kirjasta missä ja milloin tahdot kuten vaikka junassa. Kyseisen äänikirjan lukija ääni on tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2019-01-18 julkasijan Art House toimesta. E- sekä äänikirjat jakavat uuden vaihtoehdon nautiskella mielenkiintoisista kirjoista matkustaessa tai kotona. Silloin kun sinulla on puhelimesi seurassasi, niin sinulla on myös taskussasi satoja kirjoja. Sovellukset toimivat 10-20e kk-maksulla, millä pystyt kuuntelemaan määrättömästi monia äänikirjoja tai lukemaan kiintoisia digitaalisia kirjoja. Kun edelleen epäilet käyttäisitkö kyseistä ohjelmaa, niin testaa sitä 2 viikon ajan.