E-kirja

Lue tai kuuntele

Heli Pruuki, Terhi Ketola-Huttunen - Vihainen nainen maksuttomasti

Suuttumus, loukkaantuminen, vahingollinen kilpailu, kateus, viha - aggressio on moni-ilmeinen tunne, jota kokee jokainen meistä. Joskus se on räjähdys, joskus epäsuora häivähdys, jomotus ohimoilla tai ärtymys, jolle ei tunnu olevan osoitetta.

Mitä aggressio kertoo? Mistä se nousee ja miten naisen aggressio vaikuttaa hänen elämäänsä? Voiko nainen tunnustaa aggression tunteitaan, kun häneltä useimmiten yhä oletetaan sopuisuutta?

Vihainen nainen avaa aggression moni-ilmeisyyttä ja johdattaa tarkastelemaan sen ilmenemistä omassa elämässä, ihmissuhteissa ja lähiympäristössä.

Pahimmillaan aggressio eristää meidät itsestämme ja muista. Parhaimmillaan oman aggression voi kääntää myönteiseksi voimaksi, joka tukee yhteyttämme itseen ja muihin ihmisiin.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Heli Pruuki, Terhi Ketola-Huttunen

Julkaistu

2018-09-15

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

120 sivua

Tietoa kirjasta Vihainen nainen

Kuuntele välittömästi lumoava tieto Vihainen nainen, minkä mukana elät ainutkertaisia tunteita. Teoksen kirjoitti Heli Pruuki, Terhi Ketola-Huttunen. Tämä tieto pitää sisällään 120 sivua, joiden parissa iloita vaikka useampi ilta. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version jonka myötä vietät lukuhetkiä jopa 0:00:00 h. Äänikirjaa voit kuunnella ihan siellä missä milloinkin kuljet eli se tekee matkasta kuin matkasta mielenkiintoisemman. NAME äänikirjan lukija on tuntematon. Kyseisen kirjan julkaisi Kirjapaja 2018-09-15. Siirtymällä ääni- sekä e-kirjoihin kytket itsellesi täysin uuden oven kirjojen pariin. Tarviit vain kännykän jolloin kyydissäsi on rajattomasti kirjoja. Kirjojen kuunteleminen on luonnekasta sovelluksilla, mitkä pyörivät kiinteällä kuukausihinnalla. Mikäli et ole varma onko tämän vertainen sovellus kelpo sinulle, niin voit yrittää valitsemaasi palvelua veloituksetta 2 viikon ajan.