Lue tai kuuntele

Kristian Kosonen - Viipurin menetys maksuttomasti

Sotaromaani Viipurin katkerista taisteluista on pomminvarmaa Kososta

Sodan julmuus korostuu Viipurin katkerista taisteluista kertovassa uutuusromaanissa. Viipurin menetys on pomminvarmaa Kososta!

Kesäkuinen päivänpaiste Viipurissa vuonna 1944 ei hymyilytä ylikersantti Arvo Liekoskea, sillä hän tietää, että asiat kaupungissa ovat ”koko lailla perseellään”, kuten alikersantti Mörsky asian ilmaisee. Suomalaisten puolustusrakennelmat ovat hätäisesti kyhättyjä ja keskeneräisiä. Ilmatorjunnan varustus on surkea, ja ammustäydennystä ei kuulu. Ruokahuollosta kukaan ei tiedä mitään. Viipuriin marssivat perääntyvät suomalaissotilaat muistuttavat enemmän nääntyneitä kerjäläisiä kuin sotilaita. Edes ylin johto ei näytä olevan täysin tietoinen tilanteen vakavuudesta.

Prikaati ei todellakaan ole valmis suurtaisteluun.

Neljännessä romaanissaan Viipurin menetys Kristian Kosonen kuvaa suomalaisten sotilaiden olosuhteita ja mielialoja jatkosodan loppuvaiheessa. Viipurin menetys on raskas luku Suomen historiassa, mutta Kosonen ei kierrä vaikeita aiheita: pelkoa, kyvyttömyyttä, pettymystä, häpeää, pakokauhua. Silmiin piirtyy kuva väsyneestä nuorukaisesta, joka kiväärinpiippu takaraivoon kipeästi kolahdellen juoksee pakoon, kun vaihtoehtoina on joko perääntyä tai tuhoutua.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kristian Kosonen

Julkaistu

2020-09-08

Lukija

Aku Laitinen

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Viipurin menetys

Viipurin menetys on luomava ja kiintoisa tieto, joka ei taatusti jätä varmasti kylmäksi. Kirjan loi Kristian Kosonen. Kyseisestä kirjasta löytyy 0 sivua, minkä kanssa kykenet vastaanottaa mielenkiintoisa kokemuksia. Älä siitä huolimatta tyydy pelkästään e-kirjaan, sen sijaan kokeile myös teoksen äänikirja versiota, minkä käyt läpi 0:00:00 tunnissa. Äänikirja on mahtava tyyli kuunnella kirjaa olitpa junassa, bussissa tai vaikkapa juoksemassa. Tämän äänikirjan lukijana on Aku Laitinen. Kyseisen teoksen julkaisi tuntematon 2020-09-08. Ääni – ja digitaalinen kirja onkin maittava tapa lueskella ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä milloinkaan kuljet. Tarvitset pelkästään puhelimen jolloin messissä on monia kirjoja. Kun haluat mennä' todella e-kirjojen maailmaan, sinun pitää ainoastaan maksaa kiinteä kk-maksu 10 - 15e ja käytössäsi on iso yhditelmä erilaisia äänikirjoja. Mikäli edelleen epäröit käyttäisitkö sinä kyseistä ohjelmaa, niin yritä sitä oitis 2 viikon ajan.