E-kirja

Lue tai kuuntele

Meri Lähteenoksa - Viisas arki maksuttomasti

Voiko neuvokkuus korvata neuvottomuuden, pelko muuttua voimaksi? Voi, jos osaamme toimia yhdessä.

Meri Lähteenoksan Viisas arki on opas yhteisöllisyyteen. Halukkaat voivat tehdä elämässään suuriakin remontteja, mutta on monenlaisia tapoja auttaa itseään ja toisia viihtymään. Lähteenoksa ehdottaa hauskoja keinoja virkistää kanssakäymistä naapureiden ja työtovereiden kanssa.

Viisas arki on paitsi opas pieniin tekoihin, myös tositarina Annikinkadun puutalokorttelin selviytymisestä keskellä Tampereen kaupunkia. Purettavaksi määrätyn korttelin pelastivat aktiiviset asukkaat - jotka toimivat yhdessä. Nyt monen vuoden jälkeen alueen talot on suojeltu. Koteja kunnostetaan ja niissä viriää uusi elämä.

Viisas arki on käytännön opas parempaan arkeen ja samalla tositarina, jossa ihmiset juhlivat itseään ja toisiaan.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Meri Lähteenoksa

Julkaistu

2008-06-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

85 sivua

Tietoa kirjasta Viisas arki

Mielenkiintoinen Viisas arki on hyvä tieto, mitä luettaessa ajankulu häviää tykkänään. Opuksen on kirjoittanut Meri Lähteenoksa. Tämän pituus on 85. Lisäksi digitaalisesta kirjasta on tehty kanssa kuunneltava versio, jonka kestoaika on 0:00:00 tuntia. Äänikirja voi olla kätevä keino kuunnella kirjaa myöskin kun olet bussissa ja se luo myös lenkistä mielenkiintoisemman. Kyseisen äänikirjan lukija on tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2008-06-01 julkaisijan Into Kustannus toimesta. Pane alulle välittömästi äänikirjoihin ja digitaalisiin kirjoihin perehtyminen ja pääset nauttimaan kirjoista aintlaatuisella keinolla. Tarviit vain kännykän jolloin mukanasi on tuhansia kirjoja. Äänikirjasovellukset pyörivät 10-15€ kuukausimaksulla, jolla pystyt kuuntelemaan äärettömästi erilaisia äänikirjoja sekä lukemaan kiinnostavia e-kirjoja. Äänikirjojen yrittäminen on kanssa erittäin helppoa, sillä kykenet esteettömästi kokeilla sovellusta ilmaiseksi 2 viikon ajan.