E-kirja

Lue tai kuuntele

Inkeri Koskinen - Villi Suomen historia maksuttomasti

Viihdyttävästi ja oivaltavasti tieteestä ja tieteen liepeiltä

Tiedonmuruja vai hölynpölyä? Hurmaavan hullunkuriset näkemykset Suomen historiasta ja suomalaisuudesta herättävät pohtimaan, missä kulkevat tieteen ja humpuukin rajat.

Ovatko suomalaiset kotoisin Atlantiksesta, vai polveudummeko Israelin kadonneista heimoista? Ovatko Egyptin eli Äijäkupittaan pyramidit suomalaisten rakentamia? Entä onko suomi ihmiskunnan yhteinen alkukieli?Tieteen tulokset eivät aina riitä, kun isänmaanystävät alkavat kertoa menneisyydestä. Villi Suomen historia esittelee Suomea, suomen kieltä ja maamme esihistoriaa koskevaa näennäistieteellistä teoretisointia ja kysyy samalla, mikä erottaa nämä hurjat tarinat tieteellisestä tutkimuksesta.

FT Inkeri Koskinen on tieteenfilosofian tutkija. Hän tekee Helsingin yliopistossa väitöksen jälkeistä tutkimusta tieteenulkoista tietoa hyödyntävän tieteen objektiivisuuden mahdollisuuksista.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Inkeri Koskinen

Julkaistu

2015-10-05

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

214 sivua

Tietoa kirjasta Villi Suomen historia

Vauhdikas Villi Suomen historia on tyylikäs tieto, mitä kuunnellessa vuorokaudenaika poistuu tyystin. Kirjan tuotti Inkeri Koskinen. Lukemista löytää 214 sivua, minkä mukana voit elää ainutkertaisia hetkiä. Ethän siitä huolimatta tyydy vaan e-kirjaan, vaan kokeile myös teoksen äänikirja versiota, minkä kuuntelet 0:00:00 tunnissa. Äänikirja on toimiva käytäntö kuunnella kirjaa olitpa sitten ratikassa, lentokoneessa tai vaikka ulkoilemassa. Tätä kirjaa lukee tuntematon. Teos on julkaistu 2015-10-05 ja teoksen julkaisijana toimii Tammi. E- ja äänikirjat tarjoavat nautittavan vaihtoehdon iloita jännittävistä kirjoista matkalla sekä kotona. Äänikirjojen kuuntelemiseen ja elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, mihin hankit valitsemasi äänikirjasovelluksen. Suorittamalla kiinteän kk-maksun aukaiset oven kirjojen todellisuuteen, missä ei lopu kirjat sinun elinaikanasi. Parasta vierailijalle on että, likimäärin kaikki sovellukset tarjoavat maksutonta kokeilujaksoa milloin saat rajoittamattomasti kuunnella kahden viikon ajan kirjoja sekä valita onko ohjelma sinulle otollinen.