E-kirja

Lue tai kuuntele

Markku Ojanen - Voiko persoonallisuus muuttua? maksuttomasti

Persoonallisuus - onko se pysyvä, muuttuva vai jotain siltä väliltä?

Olemme tottuneet ajattelemaan, että oma ja muiden persoonallisuus on kiveen hakattu - hyvine ja huonoine puolineen. Kun omat tai muiden piirteet ärsyttävät, alamme helposti miettiä, voisiko persoonallisuus sittenkin muuttua. Tarvitseeko sen muuttua?

Kirja kuvaa persoonallisuuden muutosta ja pysyvyyttä psykologiseen tutkimustietoon pohjautuen. Kirjassa pohditaan esimerkiksi, arvostammeko enemmän pysyvyyttä vai muutosta, millaisia asioita itse voimme tai emme voi muuttaa ja kuinka ympäristö vaikuttaa persoonallisuuden muokkaantumiseen. Muuttavatko esimerkiksi jatkuvat vastoinkäymiset persoonallisuutta? Entä työttömyys tai lapsen saaminen? Onko psykoterapialla vaikutusta persoonallisuuteen?

Markku Ojanen on psykologian emeritusprofessori, tietokirjailija ja luennoitsija. Ojasen keskeisimpiä tutkimusalueita ovat mielenterveys, terveyspsykologia, positiivinen psykologia sekä hyvinvointi ja onnellisuus.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Markku Ojanen

Julkaistu

2019-10-16

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

212 sivua

Tietoa kirjasta Voiko persoonallisuus muuttua?

Lumoava Voiko persoonallisuus muuttua? on mainio tieto, mitä kuunneltaessa aika poistuu kokonaan. Opuksen on kirjoittanut Markku Ojanen. Tämä tieto pitää sisällään 212 sivua, joiden mukana nautiskella jopa moni tovi. Tämän kirjan kanssa ei ole pakko rajoittua vain luettavaan versioon, sen sijaan kuunneltavissa on myös 0:00:00 h pituinen äänikirja. Äänikirjaa pystyy kuunnella justiinsa siellä missä liikut eli se saa matkastasi kiinnostavamman. Tämän äänikirjan sinulle lukee tuntematon. Äänikirja on julkaistu 2019-10-16 ja teoksen julkaisijana toimii PS-kustannus. Äänikirjat sekä e-kirjat järjestävät täysin tuoreen konstin iloita kirjoista. Se koko homma toimii mukavasti, kun ainoastaan omistat kännykän. Äänikirjojen kuunteleminen on kivutonta eri laisilla sovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kuukausimaksulla. Kun vieläkin epäilet käyttäisitkö sinä palvelua, niin kokeile sitä 2 viikon ajan.