E-kirja

Lue tai kuuntele

Asta Leppä - Voittajien varjot maksuttomasti

Suomi juhlii satavuotista taivaltaan tasavaltana ja menestystään hyvinvointivaltiona. Yhteiskunnan notkelmissa elää kuitenkin kasvava joukko ihmisiä, jotka eivät voi niin hyvin. Kaikki köyhät eivät asukaan enää Afrikassa. Koulutukseen uskonut aikuinenkin voi päätyä ulkokehälle. Menestyksen pelimerkit jaetaan yhä useammin jo lapsuudessa.

Asta Lepän teos on matka suomalaisen yhteiskunnan ihanteisiin ja kipukohtiin. Menestyksen, vaurauden, onnellisuuden, nopeuden ja tasa-arvon ihanteet siivittävät matkaamme, mutta tunnelma kakkosluokan vaunussa alkaa käydä tukalaksi. Onnellisten tyrannia jyrää ja vauhdin vaade kirittää. Onko hyväosaisuus suorituslaji? Entä huono-osaisuus? Mitä ovat ne ihanteet, joihin sinä uskot?

Asta Leppä on Raisiossa asuva toimittaja sekä tiedettä ja taidetta yhdistävän, eriarvoisuutta tutkivan Kaksi Suomea -ryhmän jäsen. Hän on kirjoittanut teoksen Sinä et hävinnyt (2008).

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Asta Leppä

Julkaistu

2017-08-15

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

148 sivua

Tietoa kirjasta Voittajien varjot

Kuuntele heti vaiheakas tieto Voittajien varjot, minkä kera koet ainutlaatuisia fiiliksiä. Kirjan teki Asta Leppä. Kyseinen tieto pitää sisällään 148 sivua, minkä kanssa iloita vaikka moni hetki. Tämän kirjan kanssa ei ole onneksi välttämätöntä taipua yksin luettavaan versioon, vaan tarjolla on lisäksi 0:00:00 h pituinen äänikirja. Tämä kirja ei rajoita lukijaansa nauttimaan kirjasta ainoastaan silloin kun pystyt lukemaan, puolestaan voit nyt nauttia kirjasta milloin mielit esimerkiksi pyöräilessä. Tätä kirjaa lukee tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2017-08-15 julkaisijan Kirjapaja toimesta. Pane alulle saman tien äänikirjoihin sekä e-kirjoihin tutustuminen ja pystyt iloitsemaan kirjoista tyystin uudenaikaisella tavalla. Tämä kaikki toimii mukavasti, jos ainoastaan omistat älypuhelimen. Äänikirjasovellukset toimivat tavallisesti kiinteällä maksulla, jolla kykenet kuuntelemaan määrättömästi lukuisia äänikirjoja tai lukemaan mukaansatempaavia e-kirjoja. Paras käyttäjälle on että, miltei kaikki sovellukset tarjoavat ilmaista kokeilujaksoa ja tällä tavalla saatat vapaasti kokeilla kahden viikon ajan kirjoja sekä päättää onko palvelu juuri sinulle kelp.