Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Maailman Historia - Yhdysvaltain alkuaika maksuttomasti

Syksyllä 1862 Abraham Lincoln vieraili unionin sotilasleirillä Sharpsburgissa Marylandissa. Hänet oli kaksi vuotta aiemmin valittu Yhdysvaltain 16. presidentiksi, ja nyt riehui sisällissota. Kiista oikeudesta pitää orjia oli kytenyt pitkään pohjois- ja etelävaltioiden välillä, ja Lincolnin noustua presidentiksi se puhkesi avoimeksi sodaksi. Etelävaltiot vetäytyivät unionista, mutta pohjoisvaltiot puolustivat unionin arvovaltaa.

Sisällissota oli yksi monista koettelemuksista, joita nuori kansakunta joutui selvittämään. Lincoln ei kannattanut sotaa, mutta demokratiassa ei voitu sallia vähemmistön kapinaa. Etelävaltiot oli pantava kuriin. Orjien vapautus ei siis alussa ollut sodan päätavoite. Lincolnin puheessa Gettysburgissa vuonna 1863 orja-asia tuli kuitenkin selväksi. Puheessaan presidentti lainasi Yhdysvaltain itsenäisyysjulistusta, jonka mukaan kaikki ovat syntyneet samanarvoisiksi. Se koski kaikkia, ihonväristä riippumatta. Maailman historia vie sinut henkeäsalpaavalle matkalle menneisyyteen. Nauti historian suurista tapahtumista ja palaa ajassa taaksepäin – takaisin toisen maailmansodan eturintamaan, viikinkien ryöstöretkiin ja jumalia palvovien egyptiläisten pariin. Maailman historia tarjoaa upeita artikkeleita jännittävistä ja dramaattisista menneisyyden tapahtumista.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Maailman Historia

Julkaistu

2020-07-28

Lukija

Panu Vauhkonen

Äänikirjan pituus

267 min

E-kirjan pituus

90 sivua

Tietoa kirjasta Yhdysvaltain alkuaika

Lue välittömästi vaiheakas tieto Yhdysvaltain alkuaika, minkä mukana vastaanotat imuistoisia tunteita. Tämän on kirjoittanut Maailman Historia. Tämä Category on sivumäärältään 90 sivua, eli lukemista riittää runsaasti ajankohdaksi. Kyseisestä teoksesta löytyy kanssa äänikirja versio, minkä kesto on 4:27:17 tuntia. Äänikirja onkin mahtava tapa kuunnella kirjaa myös niinä hetkinä kun olet matkustamassa ja tekee myös lenkistä ainutlaatuisemman. Kirjan mukavana lukijana toimii Panu Vauhkonen. Teoksen on julkaissut Saga Egmont 2020-07-28. E- sekä äänikirjat antavat miellyttävän keinon nautiskella mukaansatempaavista kirjoista matkalla että kotona. Se sujuu vaivattomasti, kunhan ainoastaan omistat puhelimen. Äänikirjasovellukset toimivat normaalisti kiinteällä kk-maksulla, jolla pystyy kuuntelemaan määrättömästi erilaisia äänikirjoja tai lukemaan kiehtovia digitaalisia kirjoja. Kun vielä epäröit käyttäisitkö kyseistä sovellusta, niin yritä sitä oitis 2 viikon ajan.