E-kirja

Lue tai kuuntele

Henrik Ibsen - Yhteiskunnan pylväät maksuttomasti

Henrik Ibsenin näytelmän keskiössä on rikas ja tekopyhä liikemies Karsten Sternick. Sternickin liiketoimet sujuvat erinomaisesti, kunnes hänen siskonsa veli Johan Tønnesen palaa kaupunkiin. Tønnesenin paluu uhkaa paljastaa epämiellyttäviä asioita Sternickin menneisyydestä.

Pelastaakseen oman nahkansa Sternick kehittää ovelan juonen, jonka ansiosta Tønnesenin päivät ovat lähes varmasti luetut. Suunnitelma menee kuitenkin pahasti pieleen – merikelvottoman aluksen kyytiin päätyy Tønneseninin sijasta Sternickin oma poika. Miten pojan käy, entä saako paha palkkansa?

Henrik Ibsenin "Yhteiskunnan pylväät" on näytelmäkirjallisuutta mullistanut moderni näytelmä. Näytelmän teemoja ovat naisten asema yhteiskunnassa ja nuorten kapinointi vanhempaa sukupolvea kohtaan.
Norjalainen Henrik Ibsen (1828‒1906) on yksi modernin näytelmäkirjallisuuden esikuvista. Ibsenin näytelmien realistista näkökulmaa pidettiin teosten ilmestymisaikana jopa skandaalimaisena. Ibsen otti näytelmillään kantaa muun muassa perhe-elämän ongelmiin ja naisten asemaan. Näytelmien lisäksi Ibsenin tuotantoon kuuluu myös runoja.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Henrik Ibsen

Julkaistu

2020-06-05

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

91 sivua

Tietoa kirjasta Yhteiskunnan pylväät

Yhteiskunnan pylväät on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen loi Henrik Ibsen. Tästä kirjasta löytyy 91 sivua, minkä avulla on mahdollista vastaanottaa ainutlaatuisia lukuhetkiä. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model minkä kyydissä kuuntelet peräti 0:00:00 h. Äänikirja voi olla loistava keino kuunnella kirjaa myöskin niinä hetkinä kun olet bussissa ja luo lisäksi iltalenkistä mielenkiintoisemman. Tämän äänikirjan lukee tuntematon. Äänikirja on julkaistu 2020-06-05 ja teoksen julkaisijana toimii Saga Egmont. Käynnistä viipymättä äänikirjoihin sekä e-kirjoihin tutustuminen ja pääset iloitsemaan kirjoista aintlaatuisella tavalla. Äänikirjojen käyttämiseen ja elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, mihin lataat mielimäsi kirjasovelluksen. Äänikirjasovellukset pyörivät yleensä kiinteällä kk-maksulla, millä pääset kuuntelemaan äärettömästi lukuisia äänikirjoja ja lukemaan parhaimpia e-kirjoja. Parasta käyttäjälle on että, lähes tulkoon kaikki sovellukset tarjoilevat maksutonta kokeilujaksoa ja näin saatat rajoituksetta kokeilla parin viikon ajan kirjoja sekä kokeilla onko ohjelma justiinsa sinulle hyvä.