Tietoa Parhaataanikirjat.fi palvelusta

Parhaataanikirjat.fi on Inmalti Oy:n hallitsema sekä ylläpidetty palvelu. Sivusto tarjoaa vertailua sekä informaatiota eri ääni- sekä e-kirja palveluista.

Kenelle tämä palvelu soveltuu?

Palvelu soveltuu kenelle tahansa, joka on kiinnostunut kuuntelemaan tai lukemaan sähköisiä kirjoja puhelimesta. Palvelun tarkoitus on opastaa kävijää löytämään hänelle sopivin palvelu.

Miten palvelumme toimii?

Palvelu vertailee eri äänikirjapalveluita ja opasta kävijän hänelle sopivimman palvelun luokse. Tämä palvelu ei myy itse mitään palveluita, joten kävijän tulee ongelmatilanteessa olla yhteydessä kyseiseen palveluntarjoajaan, eikä meihin.

Löydänkö kaikki äänikirjapalvelut tältä sivustolta?

Pyrimme pitämään sivuston niin ajantasaisena kuin mahdollista ja tarjoamaan koko ajan tuoreinta tietoa eri äänikirjapalveluista. Jotkin uusimmat palvelut saattavat kuitenkin puuttua palvelustamme ja pyrimme myös lisäämään palveluun ainoastaan luotettavimmat ja asiakkaalle hyödyllisimmät äänikirjapalvelut.

Onko sinulla parannusehdotuksia tai löysit jonkin virheen sivustolta?

Mikäli löysit sivustoltamme jotain huomautettavaa tai haluat esimerkiksi ehdottaa jotain parannusta sivustollemme, niin voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse. info@inmalti.fi

Tietosuojaseloste

Evästeet